Cégünkről

Minden, ami ajtó és ablak  
 

FILOZÓFIÁNK:

Aprólékos munkával, megalapozott tudásunkkal segíteni Önt abban, hogy ne vesszel el a tucatáruk tengerében, hanem minőséget szem előtt tartva váltsa valóra álmai otthonát !

Vállalkozásunkat 1999-ben a Soproni Egyetem Erdészeti és Faipari Egyetem mérnöki karán megszerzett tudásunkra alapozva alapítottuk meg.

Immár közel kettő évtizede foglalkozunk fa nyílászárók tervezésével, gyártásával és forgalmazásával. Tudásunkat, tapasztalatunkat valamint gyártástechnológiáinkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, hogy minden felmerülő igényt a lehető legmagasabb szinten tudjunk kiszolgálni. Immár a fa nyílászárók, árnyékolók és kiegészítők mellett PVC és alumínium profilú termékekkel is várjuk ügyfeleinket, partnereinket. Megbízható beszállítói partnerhálózatunk segítségével törekszünk az elvállalt munkák gyors és pontos teljesítésére.
 
Szolgáltatásaink közé tartozik, hogy a megrendelt termékeket az egész ország területén házhoz szállítjuk.  Szállítást követően - igény szerint - szakmailag képzett kollégáink a beépítést valamint az esetleges beállításokat is elvégzik.

 

Ügyelünk arra, hogy minden esetben az elképzeléseknek megfelelő termékekkel és szolgáltatásokkal álljunk megrendelőink rendelkezésére! Célunk, hogy Ön a legjobb megoldást tudja választani, mely hosszú évtizedekig az Ön megelégedettségét szolgálja.


 
 
Mucsi László
műszaki igazgató
laszlo.mucsi@marketeria.hu
+3630 222 79 66

Iroda
9791 Torony Felsőőri u. 23.
iroda@marketeria.hu
+3630 463 9141

harmadik
negyedik
Második
Első

MARKETÉRIA KFT a megoldás, ha Önnek nyílászáróra van szüksége !van szüksége !

TELEFONON ÖNNEK KÉNYELMESEBB?

Hívja munkatársainkat telefonos elérhetőségeink valamelyikén!
Visszahívást kérne ? Üzenjen nekünk és mi visszahívjuk !

Visszahívást kérek

PONTOSAN TUDJA MÁR, MIT SZERETNE?

Kérjen tőlünk ajánlatot e-mail-ben, online vagy keresse fel irodánkat !

Ajánlatot kérek